Annons

FBC:s poängkung osäker till start: "Ska göra ett försök"

Marcus Johansson har problem med fötterna – och är osäker på statusen inför hemmapremiären.– Jag ska göra ett försök, säger FBC-forwarden.
Kalmar • Publicerad 28 september 2017
Marcus Johansson har problem med fötterna och är ett osäkert FBC-kort inför hemmapremiären i Kalmar sportcenter. Foto: Henrik Eriksson
Marcus Johansson har problem med fötterna och är ett osäkert FBC-kort inför hemmapremiären i Kalmar sportcenter. Foto: Henrik Eriksson

Marcus Johansson fick kliva av mot Visby i den allsvenska premiären. FBC Kalmarsunds poängmaskin har problem med fötterna.

– Det är en slags hälsporre och det tar tid att läka. Smärtan kom redan i den första träningsmatchen och efter Sibylla cup i Växjö, där vi spelade många matcher, gjorde det ganska ont, faktiskt, säger Marcus Johansson.

Annons

Hur var det mot Visby senast?

– Jag kunde inte vända och vrida som jag ville och kände att jag inte kunde bidra på ett bra sätt. Då var det bättre att ge någon annan chansen.

FBC-forwarden testar fötterna på nytt på torsdagsträningen. Kalmarsund tar emot Onyx i hemmapremiären i Kalmar sportcenter på fredagskvällen.

– Jag fick behandling i måndags och då kändes det bra, det var lite sämre i tisdags men jag känner ändå att det går åt rätt håll jämfört med tidigare. Jag ska göra ett försök att lira, säger Marcus Johansson.

David WinbergSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons