Annons

Experten: ”Den är riktigt snygg”

Kalmarstylisten Sara Sethsson hyllar KFF:s nya matchtröja.– Kul att Kalmar FF vågar. Det är en betydligt tuffare och mycket snyggare tröja än de hade tidigare, säger hon.
Kalmar • Publicerad 28 november 2015

För att få ett riktigt expertutlåtande bjöd vi in Sara Sethsson som har koll på Kalmar FF. Hon driver bland annat salong i Kalmar, har i somras stylat den svenska vinnaren på Miss Universum, har jobbat med Melodifestivalen, frilansar för en hälso- och fitnesstidning och så är hon på plats och stylar vid CMores fotbollsändningar i Kalmar.

– Tröjan har en ren linje blandat med snygg retro. Den är riktigt snygg. Det är fem fjädrar jämfört med hur förra årets tröjor såg ut, säger Sara Sethsson, när hon jämför de båda bilderna bredvid varandra.

Annons

– Den nya tröjan är lite extra, mer trendig utan att bli för detaljerad, säger hon, och trycker på den vita linjen på magen och kragen i två färger som sticker ut.

– Det är mycket yta men känner spelarna sig snygga i sina kläder presterar de bättre. Känner du dig bekväm så utstrålar du det också. Det här är en tröja spelarna verkligen kan känna sig stolta i.

Vad tänker du med den röda färgen?

– Jag får en känsla av att här får motståndarna se upp.

Lasse HanssonSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons