Annons

Efter skadeproblemen – blir ny expert

Ishockey • Publicerad 7 september 2020
Pernilla Winberg. Arkivbild.Foto: Jonas Ekströmer/TT

Pernilla Winberg, 31, är fortfarande inte helt återställd efter den hjärnskakning hon ådrog sig för ett knappt år sedan. Det innebär att den rutinerade Linköpingsforwarden ännu inte har börjat träna med laget.

Det innebär att hon till att börja med kommer agera som expert på C More under hösten i stället.

Annons

"Det känns bra att kunna vara runt hockeyn då jag själv inte kan spela i nuläget och samtidigt också ärofyllt att få vara en del av satsningen som C More gör på SDHL. C Mores sätt att utveckla svensk damhockey genom sina sändningar betyder väldigt mycket för både klubbarna och spelarna", säger hon i ett uttalande.

2006 spelade Winberg sitt första OS redan som 16-åring när Sverige knep en sensationell silverpeng. Därefter har det blivit totalt 318 landskamper för en av Damkronornas främsta genom tiderna. På meritlistan finns också tre SM-guld.

C More förlängde nyligen avtalet med SDHL i ytterligare två säsonger.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons