Annons

Djurgården värvar mittfältare: "Väldigt roligt"

Fotboll • Publicerad 4 juli 2023
Djurgården tog tre blytunga poäng senast.
Djurgården tog tre blytunga poäng senast.Foto: Cornelia Jönsson/TT

Allsvenska fotbollsklubben Djurgården värvar Felix Vá från cypriotiska Apollon Limassol. 24-åringen har skrivit på ett 3,5 årskontrakt.

"Det känns väldigt roligt att vara här i Djurgården. Jag har fått ett bra intryck av föreningen och Stockholm känns som en trevlig stad av det jag sett hittills", säger Felix Vá i ett uttalande.

Annons

Djurgården har inte riktigt fått det att stämma den här säsongen. Laget ligger på fjärde plats, tio poäng bakom serieledaren Malmö FF – och dessutom med en match mer spelad.

Felix Vá har 32 landskamper för Angola. Dif-spelaren säger att han är mångsidig och gillar att spela på olika positioner.

"Jag kan spela som ytterforward både till vänster och höger, men även som ”second striker”. Tränarna får bestämma vad som blir bäst", säger han.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons