Annons

"Det där lilla extra saknades”

En svajig mittenperiod gjorde att Kalmarsund tappade ledningen.
– De fick grepp om oss, säger tränaren Rasmus Bernhardsson.
Mariestad • Publicerad 26 januari 2019
Rebecka Johansson och Emelie Rosenqvist gjorde båda en bra match.
Rebecka Johansson och Emelie Rosenqvist gjorde båda en bra match.Foto: Henrik Eriksson

Rebecka Johansson inledde målskyttet för Kalmarsund i första perioden, assisterad i vanlig ordning av Emelie Rosenqvist. Knappa 30 sekunder senare utökade Matea Corkovic ledningen assisterad av Lovisa Abrahamsson.

– Mariestad var det bättre laget första tio. Men vi spelade väldigt bra defensivt vilket gjorde att vi kunde få utdelning framåt, säger Rasmus Bernhardsson.

Annons

I den andra perioden växlade Mariestad upp.

– De pressade oss väldigt hårt och fick till slut utdelning på sina chanser. De fick grepp om oss och vi hade svårt att komma ur det. Vi gick till pausvila med 3–3.

Tredje perioden blev mållös, men enligt Bernhardsson var det den perioden som Kalmarsund spelade bäst.

– Det var en fantastiskt bra målvaktsmatch, från båda målvakterna. Det som saknades hos oss var lite ”edge”, Det där lilla extra. Om vi hade fått till det så hade vi kunnat åka härifrån med tre poäng, säger Rasmus Bernhardsson avslutningsvis.

Simon Holm StålhandSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons