GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Därför klappar hjärtat för IKO – möt Julia, Stefan, Ulrika och de andra fansen

Varje vecka uppmärksammar OT en IKO-supporter, som på olika sätt hejar på laget. Supportern kan befinna sig varsomhelst i landet, eller utomlands, och får berätta om sin relation till laget. Här har vi samlat alla våra supporterintervjuer på ett och samma ställe. Läs om varför fansen brinner för IKO – och hur de gör för att visa det.
Oskarshamn • Publicerad 1 januari 2022 • Uppdaterad tisdag 06:38
Det finns ett starkt band som förenar Jula Kling, Stefan H. Lindén, Ulrika Gustavsson, Philip Svensson och Sanna Tolkki – kärleken till IK Oskarshamn.
Det finns ett starkt band som förenar Jula Kling, Stefan H. Lindén, Ulrika Gustavsson, Philip Svensson och Sanna Tolkki – kärleken till IK Oskarshamn.

Har du tips på någon IKO-supporter du vill att vi ska skriva om? Hör gärna av dig till får supporterreporter Amelia Rydeberg och berätta – antingen om dig själv eller om någon du känner: amelia.rydeberg@barometern.se

IK Oskarshamn har starkt stöd från läktarplats – och från många platser i landet. I vår serie om fans kan du läsa om supporterröster och glada IKO-tillrop från både när och fjärran.
IK Oskarshamn har starkt stöd från läktarplats – och från många platser i landet. I vår serie om fans kan du läsa om supporterröster och glada IKO-tillrop från både när och fjärran.Foto: ANDREAS L ERIKSSON

MISSA INTE: Stor intervju med supersupportern Per Sandberg:

... som vi även följde med på en vandring till Oskarshamns högsta punkt:

MÖT OCKSÅ: Robin Lind om varför han skriker Ickedickedoa:

Pssst ...

... du har väl inte glömt våra gamla dokumentärer om IKO-fansen? Här är några guldkorn ur arkivet:

Amelia RydebergSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.