Annons
KFF-Podden

Då kommer Kalmar FF att förstärka laget i sommar

Rasmus Sjöstedt är tillbaka efter en veckas uppehåll, och förklarar hur Kalmar FF-spelarna efter ett hårt matchande orkade samla ihop tillräckligt med energi för att bjuda på en stark insats mot formtoppade och stjärnspäckade AIK.
Podcast • Publicerad 9 augusti 2023 • Uppdaterad 12 augusti 2023
Foto: Montage

Mittbacken berättar om nya röster som gör sig hörda i laget och där han själv gick in och tog ett peppsnack inför avsparken på GFA senast.

Jörgen Petersson berättar när Kalmar FF kommer att förstärka, ger en bild av transferläget i stort – och i synnerhet Melker Hallberg.

Annons

Klubbchefen Markus Rosenlund ger KFF:s bild av bengalbränningen mot AIK som rört upp känslor, och ger också den ekonomiska bilden efter det korta äventyret i Europa.

Till sist: Barometerns sportchef Lasse Hansson och Mathias Lühr bollar de aktuella ämnena; bengaler, Sirius och Melker Hallbergs vara eller icke vara i Kalmar FF.

LYSSNA PÅ SENASTE AVSNITTET HÄR:

Här saknas innehåll

Mathias LührSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons