Annons

Craftstaden tog tredje raka segern

Craftstaden har fått en strålande start.
På fredagen kom tredje raka segern.
– Jag är nöjd, säger tränaren Mikael Thorn.
INNEBANDY • Publicerad 25 oktober 2019
Craftstaden tog tredje raka segern i innebandyns division 1.
Craftstaden tog tredje raka segern i innebandyns division 1.Foto: Jesper Hallberg

Craftstaden fortsätter att tugga på i inledningen av säsongen. Hemma mot Vimmerby kom lagets tredje seger på lika många matcher.

Notoriska poänggöraren Antonia Jonsson öppnade upp målskyttet redan efter nio minuter. Ett par minuter senare gjorde gästerna självmål och ytterligare någon minut efter det tryckte Stina Jarvisson in 3–0-målet till Craftstaden.

Annons

Greta Koponen reducerade förvisso i inledningen av andra perioden, men när Linda Zetterling en stund senare gjorde 4–1 var det klart.

INNEBANDY, DIVISION 1

Craftstadens IBK–Vimmerby IBK 11–2 (3–0, 2–1, 6–1)

Målen, Craftstaden: Josefine Johnsson 2, Stina Jarvisson 2, Elin Petersson 2, Antonia Jonsson, Linda Zetterling, Elna Olsson, Elin Ljunggren, Självmål.

I slutakten tryckte hemmalaget in ytterligare sex bollar.

När slutsignalen ljöd stod det 11–2 på resultattavlan – och tredje raka segern var ett faktum för Craftstaden som har ambitioner om att ta klivet upp till allsvenskan.

– Det levde in i halva matchen ungefär. Jag är nöjd och vi gjorde en riktigt bra slutperiod, säger tränaren Mikael Thorn.

Förklaringen till den fina starten?

– Det är jättekul med en sådan start. Vi är ett bra lag och har haft två hemmamatcher, vi är starka på hemmaplan.

Jesper HallbergSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons