Annons

Blytungt för FGoif

Marginalerna emot. Missar i massor. Men inga bortförklaringar.– Vi har inte växt i kostymen riktigt, säger tränaren Håkan Jägerbrink.
Publicerad 29 maj 2016

Borta mot segerlösa Hittarp hade nykomlingen Färjestadens Goif, på förhand, en gyllene chans att plocka viktiga poäng i botten. Efter en jämn och mållös första halvlek tog öländskorna över efter paus och hade flera heta chanser att göra mål men brände. I stället satte Hittarp 1–0 på en hörna. När hemmalaget sedan drabbades av en utvisning intensifierades Färjestadens press. Gästerna kom till frilägen och spelade sig fram till flera öppna lägen.

– Vi pumpar på, har chans på chans men har inte den riktiga kylan när chanserna dyker upp, säger Håkan Jägerbrink.

Annons

– Visst är det frustrerande, jag lider med tjejerna, för självförtroendet växer inte direkt av att missa alla målchanser.

I och med förlusten passerades Färjestaden i serien av Hittarp och är nu nästjumbo. Bara målskillnad skiljer FGoif från sistaplatsen.

Fotboll, division 1 dam

Hittarp-Färjestaden 1–0 (0–0)

Daniel BogeforsSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons