Annons

Aubameyang tillbaka i London – i sista minuten

Det dröjde in i det sista, men i natt blev det klart att Pierre-Emerick Aubameyang lämnar Barcelona för att återvända till London.
Fotboll • Publicerad 2 september 2022
Pierre-Emerick Aubameyang lämnar Barcelona för Chelsea. Arkivbild.
Pierre-Emerick Aubameyang lämnar Barcelona för Chelsea. Arkivbild.Foto: Joan Monfort/AP/TT

Den här gången kommer den före detta Arsenal-kaptenen att representera lokalrivalen Chelsea som strax efter att transferfönstret stängde kunde presentera sitt nyförvärv.

"Jag är väldigt glad. Det är en ära att vara en del av det här laget och jag längtar efter att börja. Jag har ouppklarade affärer med Premier League så det är kul att vara tillbaka" säger Aubameyang till Chelseas hemsida.

Annons

Chelseas nye ägare Todd Boehly är nöjd över värvningen:

"Pierre-Emerick är en elitanfallare som har bevisat sig i Premier League förut och att han ansluter stärker vår trupp genom att ge oss nya anfallsmöjligheter."

Även Barcelona gjorde en sista minuten-värvning i hemvändaren Hector Bellerín. Högerbacken är fostrad i klubbens akademi och kommer senast från ligakonkurrenten Real Betis, dit han varit utlånad från Arsenal.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons