Annons

Attityden avgjorde

Andra raka segern för Lindsdal. Israelsson: Samtliga, både de som startar och våra inhoppare, gör en stark kollektiv insats i dag.
Sjöbo • Publicerad 17 april 2016

Med en premiärvinst i ryggen åkte Lindsdal till Skåne med en trupp full av självförtroende. Linsdal tänkte inte åka 30 mil i buss för att förlora. Inställningen var det inget fel på och den räckte till seger.

– Det känns jäkligt skönt just nu. Det är en stark seger, säger Lindsdals träbare Johan Israelsson direkt efter matchen.

Annons

Lindsdal var det spelförande laget matchen igenom och visade prov på ett varierat spel första kvarten. Kvaliteten på spelet lönade sig och gästande Linsdal kunde gå till halvtid med en 0-1 ledning.

I andra halvlek fortsatte gästerna att imponera och visade prov på ett stundtals bra passningsspel. Det var också Lindsdal som var det hetare laget.

– I dag krigar vi för varandra precis så som vi vill att vi ska göra. Samtliga spelare, både de som startar och våra inhoppare, gör en stark kollektiv insats i dag. Därför vinner vi, säger Johan Israelsson.

I jämförelse med senaste matchen mot Hässleholm på hemmaplan var helgens match ett fall framåt. Lindsdal visade att de även kan prestera bra fotboll på gräs och inte är låst till sitt konstgräs.

– Att åka iväg och vinna på bortaplan ger otroligt mycket självförtroende till nästa match. Och sättet vi vinner på. Jag är mycket nöjd med killarnas attityd och inställning i dag, säger Johan Israelsson.

Helgens vinst innebär att Lindsdal just nu leder division 2 efter två spelade omgångar. Nästa helg åker laget återigen till Skåne för match mot FC Rosengård.

Fotboll, division 2 södra Götaland

BW 90-Lindsdal 1-3 (0-1)

Målskyttar: Lukas Quist 2, Mergim Pllana

Jonna AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons