Annons

Sega Superstar Tennis känns som en axelryckning

Det är svårt att inte jämföra ett spel som Sega Superstar Tennis med Virtua Tennis när Sega har en stor stämpel på båda titlarna. Dessutom är spelsätten väldigt lika, bara det att de riktiga stjärnorna är utbytta mot Segas egna.
Nyheter • Publicerad 18 mars 2008
Foto: 

Man kan spela singel- och dubbelmatcher, biljardtennis och övriga former av tennis. Typ tennis där man skjuter på samma typer av bollar, som nyss var biljardkulor, men nu bara är stora bollar.

Dessa träningsformer fungerar i Virtua Tennis där de faktiskt har ett syfte. Men i Sega Superstar Tennis är det bara tråkigt att försöka träffa enorm boll A i stället för enorm boll B. Kvar har vi själva tennisspelandet i riktigt matchform, och inte heller här briljerar spelet på något sätt.

Matcherna är ganska tama, tempot lågt och möjligheterna att spela ut sin motståndare på ren och skär teknik är minimala. Överlag känns spelet mest som en stor axelryckning som inte har det som krävs.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons