Annons

Ninja reflex är chockerande dåligt

Ibland blir jag sådär fundersam och undrar vad de tänkte egentligen? Utvecklarna alltså. Om de ens tänkte? Skulle jag arbeta heltid på ett företag som Sanzaru Games som utvecklat Ninja Reflex skulle jag vara livrädd för att få sparken.
Nyheter • Publicerad 18 mars 2008
Foto: 

Hur som helst, man ska föreställa en ninja. Man börjar med ett mesigt bälte och ska kämpa sig uppåt. Detta gör man genom reflexövningar och meditation. Det finns hela sex stycken övningar, den ena mer chockerande dålig än den andra. Fånga fisk, slå sönder frukter med en nunchuk, kasta vassa kaststjärnor på träfigurer och bla bla bla?

Spel som Ninja Reflex gör att det är svårt att ta Nintendo Wii på allvar ibland. Under årtionden har folk pratat om barnstämplar på Nintendos spel och konsoler, även om det är just Nintendos toppar som är de finaste i spelens historia.

Det enda i Ninja Reflex som är så fattigt att det blir komiskt är femtonminutersmeditationen under total tystnad. Man ska sluta sina ögon och titta på en vacker bakgrundsbild och samla sina krafter. Men hur är det tänkt att man ska se den fina bilden när man ska blunda?

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons