Annons

Estelle

Hon släpper album ungefär samtidigt som en kunglig namne kommer till världen, men där tar det som känns aktuellt med brittiska Estelle slut.
Nyheter • Publicerad 5 mars 2012

Hon släpper album ungefär samtidigt som en kunglig namne kommer till världen, men där tar det som känns aktuellt med brittiska Estelle slut. På spretiga All of me samsas ett halvfärdigt försök till ömsom rå ömsom sensuell duett med Chris Brown, mannen som av flera anledningar borde undvikas av kvinnliga r&b-stjärnor, med återkommande korta mellanspel under vilka en grupp personer diskuterar relationer, som hämtat från Oprah eller valfri självhjälpsbok. Det känns krystat och malplacerat. Någonstans mellan gruppterapi och Brown återfinns ett par fina r&b-dängor, som Speak ya mind och Do my thing med Janelle Monaé. Det gäller att hålla öronen öppna.

MATILDA KÄLLÈN

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons