GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kränkande bli kallad inbillningssjuk

Svar till överläkaren Martin Carlsson, som utan minsta ödmjukhet och med stor självgodhet konstaterar att hypertyreos typ 2 inte finns bara för att ni inte kan eller vill analysera den.
Nyheter • Publicerad 3 november 2010

Jag känner mig oerhört kränkt av att bli kallad inbillningssjuk!

För att inte gå in för mycket på min egen sjukdomshistoria sedan 30 år tillbaka kan jag ändå konstater att en stor del av mitt vuxna liv har jag haft besvär med min sköldkörtel.

Är radionjodbehandlad och därefter numera tvungen att äta levaxin som ökas efter hand utan någon förbättring allt för att passa era analyser.

Vad är du för människa som vräker ur dig detta och i samma andetag talar om lyhördhet?

Vad tror du alla undersökningar och min egen livskvalitet har kostat genom åren. Nu går det att fastställa eller utesluta detta. Kan ni inte analysera detta, skaffa er kunskap och gör det nu!

Beträffande min egen analys kan jag betala den själv.

Inbillningssjuk?

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.