Annons

Kalmar – alla tiders sommarstad

Vilken sommar vi har och vilket folkliv på stan! Det ena evenemanget avlöser det andra och ofta är det svårt att bestämma sig för vad man ska välja.
Nyheter • Publicerad 1 augusti 2013
Kalmar har många bra sommarevenemang att erbjuda tycker insändarskribenten, som Musik på Larmtorget.
Kalmar har många bra sommarevenemang att erbjuda tycker insändarskribenten, som Musik på Larmtorget.Foto: Sonja Palm

EM i fotboll var en jättesuccé både på arenan och i Fan Zone på Sveaplan. Fullsatt också på stadens uteserveringar.

Gyllene Tiders konsert fyllde både Fredriksskans och stränderna runt Malmfjärden och musikkvällarna på Larmtorget är verkliga folkfester. Lägg sen till några motionslopp, sommarteater i Krusenstiernska gården och musik i Stadsparken så har du en del av nöjesutbudet, men långt ifrån allt.

Annons

De största evenemangen är också kvar, Stadsfesten och den årliga stortävlingen Ironman. Mycket återstår alltså att njuta av. Eller att arbeta med, för alla som gör tillvaron så glädjefylld för alla oss som bor eller vistas i Kalmar. Tack alla ni för era fantastiska insatser som gör Kalmar till alla tiders sommarstad!

Bengt E

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons