Annons

Succéforwarden stannar i IKO

Victor Löfstedt är ett av de stora utropstecknen i hockeyallsvenskan. Nu har 26-åringen förlängt sitt kontrakt med IK Oskarshamn till 2014.
Nyheter • Publicerad 13 december 2012
Victor Löfstedt stannar i IKO över säsongen 13/14.Foto: Magnus Eriksson

Med sina 25 poäng tillhör han toppen i den allsvenska poängligan. Poängskörden har också gjort att andra klubbar fått upp ögonen för den lille skåningen.

Nu är det dock klart att Löfstedt blir IKO trogen. Han har förlängt sitt kontrakt över säsongen 13/14.

Annons

– Kanske lite ovanligt att skriva på kontrakt i december, men det kändes ganska givet. Kanske var man rädda att jag skulle få andra anbud i vår, inte vet jag. Jag trivs bra i IKO så det känns helt rätt med minst ett år till. Sen finns det ju en elitserieklausul också, som i de flesta kontrakt, om det skulle gå riktigt bra, säger Victor Löfstedt.

IKO:s sportchef Roger Jönsson:

– Victor har haft en fantastisk utveckling de senaste åren och har i år etablerat sig som en produktiv allsvensk toppforward. Han är enormt speedig och utrustad med ett mycket fint spelsinne och blir en väldigt viktig pusselbit i vårt lagbygge kommande säsong. Jag är mycket glad att Victor valt att stanna hos oss minst ett år till.

Christian Gustafsson
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons