Annons

Villkorlig dom efter bråk i korvkö

Tjafs i en korvkö ledde till tandfrakturer och blödningar. Nu döms en 23-årig man för misshandel.
Oskarshamn • Publicerad 24 januari 2013

Det var under ett evenemang i Oskarshamn förra sommaren som det uppstod en dispyt mellan två män som skulle köpa varmkorv. Den ena mannen, 23 år, slog till den andra mannen i ansiktet. Båda var vid tillfället berusade.

Mannen som blivit slagen fick blödningar och mycket ont. När han dagen efter händelsen uppsökte tandläkare visade det sig att en tand hade gått av och att flera tänder var skadade.

Annons

23-åringen, som kommer från Jönköpings län, nekade till att ha misshandlat mannen. Två vittnen intygade dock 23-åringens utfall mot mannen.

Kalmar tingsrätt dömer nu 23-åringen för misshandel. Påföljden är bestämd till villkorlig dom med samha?llstja?nst i 50 timmar. 23-åringen ska också betala 9000 kronor i skadestånd till den misshandlade mannen.

Sofia Denzler
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons