Annons

Fyra till sjukhus efter olycka

En familj, två vuxna och två små barn, fördes till sjukhus efter en singelolycka vid Jämserum på E 22 strax före klockan 14 på söndagseftermiddagen. Ingen av de skadade rapporteras ha allvarliga skador.
Oskarshamn • Publicerad 1 augusti 2005
Avåkningen vid singelolyckan vid Jämserum var våldsam, men ingen av de fyra i bilen skadades livshotande. FOTO: OLA ANTONSSONFoto: 

En familj i en personbil på väg norrut körde av okänd anledning av vägen. När räddningstjänsten kom till platsen hade familjen redan fått hjälp att ta sig ur den demolerade bilen.

- Ett mc-gäng stannade och tog hand om familjen tills vi hann fram, de gjorde verkligen en fin insats, säger brandmästare Lars Blomberg.

Annons

Hela familjen fördes efter olyckan till Västerviks sjukhus men polisen rapporterar att ingen av de fyra i bilen hade allvarligare skador.

Trafiken var vid tiden för olyckan mycket tät på E 22 och köer uppstod tidvis under räddningsarbetet då ett körfält förbi platsen var helt blockerat.

Ola Antonsson
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons