Annons

Första sex akterna klara till Latitud 57

Nause, Kapten Röd, H.E.A.T, The Pusher, Fake och Frontback är banden som under lördagskvällen på Big Bang offentliggjordes till Latitud 57.
Oskarshamn • Publicerad 4 mars 2012

–Vi har jobbat hårt, det har varit svårt och dyrt. Men vi är väldigt nöjda mer årets akter, säger Christian Åberg, bandbokare inför sommarens musikfest på Brädholmen.

Kapten Röd var det band som efter Bruce Springsteen, Kent och Lars Winnerbäck fick flest önskningar av oskarshamnarna inför årets Latitud 57. Alla bokade band har fått många röster något som Christian Åberg är roligt.

Annons

– I år hörde ju till och med H.E.A.T av sig till oss istället för tvärtom vilket ju är väldigt skoj. De spelade i Oskarshamn 2009 och ville nu tillbaka för att spela med sin nya sångare Eric Grönwall. Årets DJ-akt blir Nause som kommer spela på klubbscenen On the rocks.

–De kommer discoköra skiten ur Brädholmen, säger en nöjd Christian Åberg som meddelar nästa bandsläpp på onsdag.

Karolina Ekström
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons