Annons

Brynielsson inviger skördefesten

Borgholmsbon och regionförbundets ordföranden Håkan Brynielsson inviger årets skördefest.
Öland • Publicerad 25 september 2014
Foto: Mats Holmertz

Hur många skördefester har du besökt? - Alla 17. Jag var faktiskt med vid den första festen och satt på söndagskvällen med initiativtagaren Rolf Attoff och diskuterade hur den hade gått.

Hur brukar du skördefesta? - Jag har ju två roller, dels som regionförbundets ordförande, dels som privatperson. Jag brukar gå på konstnatten och inriktar mig på olika delar av ön olika år.

Annons

Vad vill du inte missa i år?

- Invigningen förstås! Men jag har släkt och vänner här, och det blir mest norra Öland i år. Sandviks hamn tänkte vi kolla in.

Varför tror du att skördefesten har blivit en sådan succé? - Kombinationen av ett väl genomfört arrangemang som inkluderar både jordbruk, livsmedel och turism, att hela Öland är med och att det finns många olika aktiviteter för olika intressen.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons