Annons

Inför Oskarshamns AIK - Hässleholms IF

Nyheter • Publicerad 15 juni 2013

En del dagar är bättre än andra dagar. En del dagar är bra för den ena individen i en grupp, men sämre hos den andra. Hur som helst kan man summera Oskarshamns AIK:s träningsvecka som en mycket bra vecka när man adderar individuella prestationer och gruppens välmående. Med enstaka undantag på spelare med skadefrånvaro och sjuklingen Tim Johansson, så har humöret varit på topp och tempot något över det ”vanliga”. Kampmomenten, avsluten, inläggen och spelmomenten antas med hunger i många spelares ögon och man kan tydligt se någon form av en stor självförtroendekick. Om det beror på att B-laget inledde veckan med en kross, att A-laget tog en utomordentligt skön seger nere i Skåne föregående helg eller att spelare hittat tillbaka till verkligheten efter diverse studentfirande låter jag vara osagt. Det kan vara jag som är en alldeles för glad kille som ser saker alldeles för positivt. Men de tvivlar jag på?

****

Annons

Vi ställer upp med samma elva som senast nere i Skåne, med 5 hungriga killar på bänken som är redo att förändra matchbilden: Dado M.Torsten E.Persson Törnström A.Torsten Mergim Dolk -- Calle -- Jägarn -- J.Persson Bo Lengyel

Bänk: Hoang - Savolainen - Kalle Furuskog - Rehn - O.Johansson

****

På andra sidan väntar en ny bekantskap, då nykomlingen Hässleholms IF gästar oss. Ett lag som överraskat i somligas ögon och ett lag som visat bra form på slutet. Allt är upplagt för en fartfylld drabbning med två spelsugna lag. Kom dit Vettja!

****

Varmt välkomna till Arena Oskarshamn 15.00

// Emil Dolk

OAIK bloggen
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons