Annons

We Met Tomorrow släpper nytt inför festival

Tre nya låtar är inspelade. Oskarshamnsbandet We Met Tomorrow laddar för Culture Collide-festivalen i Los Angeles.
Nyheter • Publicerad 23 september 2014

Den 16–18 oktober spelar folkrockbandet We Met Tomorrow på Culture Collide-festivalen i Los Angeles tillsammans med bland andra Nina Persson (Cardigans) och Clap your hands say yeah. Som en förberedelse inför USA-besöket har bandet tillbringat senaste veckan i Boost studio i Kåremo och spelat in tre nya låtar.

– Vi ville ha något nytt att skicka till festivalen så de får lite koll på oss igen, och så har vår manager något att spela upp för skivbolagen han träffar för vår räkning, säger Emil Fornander, basist i We Met Tomorrow.

Annons

Förutom tre–fyra spelningar på festivalen kommer We Met Tomorrow att träffa flera olika skivbolag när de är på plats i USA. Hur många och vilka är inte helt klart. Bandets amerikanska manager jobbar i detta nu på att få till så många möten som möjligt.

– Det finns ju intresse sedan tidigare och några nya som också är intresserade så vi hoppas att vi kan knyta ihop något den här gången, säger Emil Fornander.

Låtarna, Down down down, A boy och Wrong way spelades in i Kåremo med hjälp av Torbjörn Karlsson som har studion.

– Det är den bästa inspelningen vi har gjort hittills så det känns jättebra, säger Emil Fornander.

Lotta Nyberg
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons