Annons

Veronica Maggio till Borgholm

Veronica Maggio tog nyss hem tre grammisar. I sommar spelar hon i Borgholm tillsammans med Jonathan Johansson och fler gäster.
Nyheter • Publicerad 22 februari 2012
Foto: 

Sommaren innebär Scandinavienturné för Veronica Maggio och det blir spelningar på de största festivalerna i Sverige, Norge och Danmark. Tre egna konserter då hon spelar med Jonathan Johansson och ytterligare gästartister är också bokade och den 25 juli kommer de till Borgholms slott.

Maggios album "Satan i gatan" släpptes i maj förra året och på Grammisgalan var hon nominerad i sju kategorier och tog hem priser för årets pop, årets kompositör och årets textförfattare.

Annons

Jonathan Johansson är aktuell med albumet "Klagomuren" .

Det jobbas hårt med att få fart på Borgholms slottsruin som konsertarena igen och sedan tidigare är Lars Winnerbäck bokad till den 15 juli.

Kim Johansen

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons