Annons

Väcktes av inbrottstjuv – hittade alligator

USA • Publicerad 1 juni 2019
En kvinna fick nattligt besök av en alligator. Dock inte någon av individerna på bilden. Arkivbild.
En kvinna fick nattligt besök av en alligator. Dock inte någon av individerna på bilden. Arkivbild.Foto: Jay Reeves/AP

En 77-årig kvinna i Clearwater i Florida i USA gjorde en skräckinjagande upptäckt när hon mitt i natten väcktes av en misstänkt inbrottstjuv.

När hon gick upp för att undersöka vad som pågick överraskades hon av tjuven, som var beväpnad till tänderna. På köksgolvet låg nämligen en över tre meter lång alligator och visade upp hela sin vassa uppsättning av gaddar, rapporterar .

Annons

Kvinnan flydde ut till badrummet där hon ringde räddningstjänsten, som med hjälp av en snara runt nosen kunde dra ut den oinbjudna gästen genom samma krossade glasruta som den tagit sig in genom.

Alligatorer är något av ett symboldjur för delstaten Florida och utsågs 1987 till statsreptil. Trots den upphöjda statusen är de också kända för att ibland attackera människor. Totalt har 410 personer utsatts för attacker i delstaten sedan 1948, enligt lokala myndigheter. 25 av attackerna har varit dödliga.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons