Annons

V: Löfven och Dadgostar möts om hyror

Politik • Publicerad 9 juni 2021
S-ledaren Stefan Löfven. Arkivbild.
S-ledaren Stefan Löfven. Arkivbild.Foto: Amir Nabizadeh/TT
V-ledaren Nooshi Dadgostar. Arkivbild.
V-ledaren Nooshi Dadgostar. Arkivbild.Foto: Henrik Montgomery/TT

Vänsterpartiets ledare Nooshi Dadgostar ska träffa statsminister Stefan Löfven (S) angående utredningsförslaget om fri hyressättning i nyproduktion, erfar TT. Ett möte ska hållas under torsdagen.

– Vi kan inte kommentera mer, men vi kan bekräfta att det kommer att ske, säger Anna Herdy, pressekreterare på Vänsterpartiet, till Aftonbladet.

Annons

V har hotat med att försöka väcka misstroende i riksdagen mot Löfven om regeringen går vidare med förslaget.

Dadgostar har en tid krävt att få ett möte med Löfven och har också sagt att hon, statsministern och Centerledaren Annie Lööf borde sitta ner för att lösa frågan. Lööf har sagt att förslaget ska genomföras medan Löfven sagt att han vill fila lite på det.

Uppgifterna om ett möte under torsdagen tillbakavisas av Stefan Löfvens pressekreterare.

"Statsministern träffar partiledare emellanåt. Ett sånt här möte finns inte inplanerat", skriver Löfvens pressekreterare Maria Soläng i ett sms till TT.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons