Annons

Ung man allvarligt skadad i bråk i Linköping

Brott • Publicerad 11 juni 2019
En man i 20-årsåldern har påträffats med blödande sårskador efter ett bråk i Skäggetorp centrum i Linköping och händelsen utreds som grov misshandel alternativt mordförsök. Arkivbild.
En man i 20-årsåldern har påträffats med blödande sårskador efter ett bråk i Skäggetorp centrum i Linköping och händelsen utreds som grov misshandel alternativt mordförsök. Arkivbild.Foto: Stina Stjernkvist/TT

En man i 20-årsåldern har påträffats med blödande sårskador efter ett bråk i Skäggetorp centrum i Linköping. Mannen är allvarligt skadad och händelsen utreds som grov misshandel alternativt mordförsök.

– Det är svårt att veta vilken den exakta brottsplatsen är eftersom han har rört sig runt i centrumet med sårskadorna, säger Thomas Agnevik, polisens presstalesperson.

Annons

Den skadade mannen har förts till sjukhus i ambulans och stora delar av området har spärrats av för tekniska undersökningar. Förhör hålls också med eventuella vittnen.

Sannolikt har skadorna åsamkats av något slags vasst föremål, säger Agnevik.

Ingen är gripen eller utpekad som misstänkt.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons