Annons

Trump vill ha "rejält" avtal med britterna

Storbritannien • Publicerad 4 juni 2019
USA:s president Donald Trump och Storbritanniens avgående premiärminister Theresa May under tisdagens möte med brittiska företagsledare.
USA:s president Donald Trump och Storbritanniens avgående premiärminister Theresa May under tisdagens möte med brittiska företagsledare.Foto: Tim Ireland/AP/TT

USA:s president Donald Trump förklarade för Storbritanniens avgående premiärminister Theresa May att han vill att de båda länderna sluter "ett rejält handelsavtal" efter att brexit träder i kraft och Storbritannien har lämnat EU.

Theresa May, som i veckan avgår som ledare för Konservativa partiet och som senare under sommaren lämnar premiärministerposten, har under tisdagen varit värd för ett möte mellan Trump och brittiska företagsledare.

Annons

Trump sade också att May har gjort ett "fantastiskt jobb".

– Låt oss få till detta avtal.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons