Annons

Thorsten Flinck talar ut om diskningen

Melodifestivalen • Publicerad 3 februari 2020
Thorsten Flinck säger att han är "otursförföljd". Arkivbild.
Thorsten Flinck säger att han är "otursförföljd". Arkivbild.Foto: Jessica Gow/TT

Skådespelaren Thorsten Flinck är besviken över att han har diskvalificerats från sin medverkan i Melodifestivalen, på grund av att han står åtalad för olaga hot och skadegörelse. I en intervju med Expressen uppger han att han är "otursförföljd", eftersom han även fick ställa in sin medverkan i TV4:s "Let's dance" för tre år sedan.

– Det två största tv-programmen är ju Melodifestivalen och ”Let's dance”. Det var så nära och så händer det här tre år senare. Jag är otursförföljd, säger han till tidningen.

Annons

Han berättar även om den händelse som lett till åtal, då han slog näven i motorhuven på en bakomvarande bilist som hade tutat på hans bil.

– Jag hotade inte eller någonting. Allt jag sa var ”om ni inte slutar så kommer jag att slå er” eller något sådant. Men jag slåss inte överhuvudtaget, säger han.

Thorsten Flinck berättade inte om händelsen för SVT i samband med att han tackade ja till att tävla i Melodifestivalen. Han ersätts nu av sångaren Jan Johansen i deltävlingen i Göteborg.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons