Annons

Tekniska problem stoppade lokala sändningar

Tv • Publicerad 6 februari 2020
Under torsdagskvällen drabbades Sveriges Television av tekniska problem som gjorde att de lokala nyhetssändningarna för Stockholm, Uppsala och Södertälje klockan 19.55 inte gick ut. Arkivbild.
Under torsdagskvällen drabbades Sveriges Television av tekniska problem som gjorde att de lokala nyhetssändningarna för Stockholm, Uppsala och Södertälje klockan 19.55 inte gick ut. Arkivbild.Foto: SVT

Under torsdagskvällen drabbades Sveriges Television av tekniska problem som innebar att de lokala nyhetssändningarna i SVT1 för Stockholm, Uppsala och Södertälje klockan 19.55 inte gick ut. Orsaken var ett fel i en server på SVT.

– Man vet vad det är och nu åtgärdar man med det så att det ska vara avhjälpt till de sena nyhetssändningarna, säger Anna Wilborg på SVT:s pressjour.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons