Annons

Suzanne Reuter blir ny gåtställare i "Fortet"

Tv • Publicerad 4 juni 2019
Suzanne Reuter blir den som läser kluriga gåtor för de tävlande i "Fångarna på fortet". Arkivbild.
Suzanne Reuter blir den som läser kluriga gåtor för de tävlande i "Fångarna på fortet". Arkivbild.Foto: Jessica Gow/TT

Skådespelaren Suzanne Reuter tar över rollen som den som ställer gåtor i tornet på Fort Boyard i "Fångarna på fortet", rapporterar . Rollen innehades senast av den bortgångne skådespelaren Rikard Wolff, och dessförinnan har bland andra Börje Ahlstedt, Stig Ossian Ericson, Lasse Brandeby och Felix Herngren låtit de tävlande svettas över kluriga gåtor.

Reuter kommer enligt Aftonbladets källor att kallas "Madame Fouras" och blir den första kvinnan att agera gåtställare.

Annons

– Vi är så klart mycket stolta över att en av Sveriges mest meriterade och folkkära skådespelerskor nu kliver in i den historiska rollen. Inspelningarna pågår just nu ute på Fort Boyard och vi är mycket förväntansfulla över att i höst få visa svenska folket den nya gåtställarens karaktär och Suzanne har redan imponerat stort, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent, till tidningen.

Agneta Sjödin gör i nya säsongen comeback som programledare, tillsammans med Gunde Svan. Svan ledde programmet tillsammans med Marie Serneholt förra säsongen, sedan Sjödin råkat ut för en olyckshändelse.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons