Annons

"Störst av allt" högst på Netflix-topplista

Tv • Publicerad 12 maj 2019
Felix Sandman och Hanna Ardéhn i "Störst av allt". Pressbild.
Felix Sandman och Hanna Ardéhn i "Störst av allt". Pressbild.Foto: Nikola Predovic/Netflix/TT

Den svenska Netflix-satsningen "Störst av allt" verkar gå bra utomlands. När Netflix i Storbritannien och Irland presenterar listor över sina mest sedda program ligger serien högst bland de icke-engelskspråkiga, skriver .

Serien med den engelska titeln "Quicksand" placerar sig bland annat före det italienska gangsterdramat "Den obarmhärtige" och franska science fiction-serien "Osmosis".

Annons

Men samtidigt verkar det vara en bit kvar till de mest sedda programmen totalt. "Störst av allt" tar sig inte in på seriernas topp tio, där det amerikanska zombiedramat "Black summer" är etta. Flest tittare av alla program har naturdokumentären "Our planet".

Netflix har tidigare varit notoriskt hemliga med sina tittarsiffror. På sistone har man dock ökat insynen något, bland annat genom topplistor med Storbritannien som testmarknad.

"Störst av allt", med Hanna Ardéhn och Felix Sandman i huvudrollerna är en filmatisering av Malin Persson Giolitos succéroman. Den lanserades i 190 länder samtidigt den 5 april i år.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons