Annons

Stärkta brottsmisstankar om kolonimord

Brott • Publicerad 6 maj 2021
Blommor, ljus och meddelanden på en gång- och cykelbana i Malmö efter mordet på en 18-åring, som hittades skjuten i ett koloniområde. Arkivbild.
Blommor, ljus och meddelanden på en gång- och cykelbana i Malmö efter mordet på en 18-åring, som hittades skjuten i ett koloniområde. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Brottsmisstankarna mot den 18-åring som är misstänkt för inblandning i ett mord på ett koloniområde i Malmö har stärkts. Precis som åklagaren ville har Malmö tingsrätt beslutat att han ska vara fortsatt häktad – nu som på sannolika skäl misstänkt för mord, vilket är den starkare graden av misstanke.

Ytterligare en 18-åring anhölls tidigare i veckan som misstänkt för inblandning i mordet.

Den mördade hittades i koloniområdet med skottskador tidigt på morgonen den 23 april. Han var jämngammal med de mordmisstänkta.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons