Annons

Sophie Turner fick sin Jonasbroder

Nöje • Publicerad 2 maj 2019
Popstjärnan Joe Jonas och skådespelaren Sophie Turner har varit förlovade sedan 2017. Arkivbild.
Popstjärnan Joe Jonas och skådespelaren Sophie Turner har varit förlovade sedan 2017. Arkivbild.Foto: Evan Agostini/AP/TT

Skådespelaren Sophie Turner och sångaren Joe Jonas har gift sig. Ceremonin ägde rum i Las Vegas och vigselförrättaren var, så klart, utklädd till Elvis Presley.

Bröllopet ägde rum bara timmar efter att Joe Jonas, 29, spelat med sina bröder, de nyligen återförenade Jonas brothers, på Billboard Music Awards.

Annons

En videos som publicerades på Instagram av musikproducenten dj Diplo visar hur Turner, klädd i vitt, gå mot altaret medan låten "Speechless" av countryduon Dan + Shay spelas. Efter att de lyckliga tu sagt ja till varandra avslutades ceremonin med att vigselförrättaren sjöng "Viva Las Vegas".

Sophie Turner, 23, är rykande aktuell som Sansa Stark i den hajpade sista säsongen av Game of thrones. Joe Jonas och hans två bröder meddelade i februari att de återförenats som The Jonas brothers. Bandet släpper sitt första album på tio år den 7 juni.

Sophie Turner och Joe Jonas har varit förlovade sedan 2017.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons