Annons

Sjungande katter stor kalkonfavorit

Film • Publicerad 8 februari 2020
Taylor Swift som sjungande katt i "Cats". Arkivbild.
Taylor Swift som sjungande katt i "Cats". Arkivbild.Foto: Universal/AP/TT

Den motorsågade musikalfilmen "Cats" är en av favoriterna inför årets Razzie Awards – prisutdelningen för Hollywoods sämsta prestationer.

"Cats", tillsammans med Sylvester Stallones slakt av en drogkartell i "Rambo: Last blood" och Tyler Perry-komedin "A Madea family funeral", riskerar att ta hem åtta av de inte särskilt åtråvärda priserna.

Annons

Bland nomineringarna för fjolårets mindre lyckade skådespelarinsatser finns John Travolta i både "The fanatic" och "Trading paint" samt Anne Hathaway i "The hustle".

Men allt var inte dåligt. Eddie Murphy, Jennifer Lopez och Adam Sandler är alla nominerade till årets försoningspris. Priset går till någon som kalkonförklarats vid en tidigare gala, men som gjort en beundransvärd insats under det gångna filmåret.

Golden Raspberry Awards anordnades för första gången 1981 som en skämtsam motvikt till den glamorösa Oscarsgalan. De guldsprejade hallonen som delas har ett värde på knappa fem dollar.

Något datum för årets prisutdelning är ännu inte satt.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons