Annons

Russell Crowe letar gig i Stockholm

Musik • Publicerad 6 juni 2019
Russell Crowe. Arkivbild.
Russell Crowe. Arkivbild.Foto: Charles Sykes/AP/TT

Bor du i Stockholm med omnejd och är sugen på att ha Russell Crowe hemma i köket, spelandes några låtar? Det kan bli verklighet denna vecka, åtminstone om man får tro Crowes eget Twitterkonto.

Den nyzeeländske Oscarsbelönade filmstjärnan befinner sig i den svenska huvudstaden för att spela in låtar med sitt musikprojekt Indoor Garden Party i Benny Anderssons studio. I en nytagen Instagramvideo glider stjärnan runt på en elsparkcykel (!) och uppmanar fans och krögare att bjuda in honom för en mindre spelning.

Annons

"Om du har ett favoritkafé eller en pub, eller ditt eget hus, i Stockholm och vill att vi ska komma och spela några låtar, så är det enda vi kräver svinbra kaffe eller en Guinness", säger han och uppmanar alla att skicka privatmeddelande för detaljer.

Russell Crowe slog igenom i Hollywood på 90-talet och har spelat i filmer som "Gladiator", "A beautiful mind" och "LA konfidentiellt".

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons