Annons

Relax eller salami?

Nyheter • Publicerad 21 november 2009

God afton gott folk

I samma takt som slutspelshåret växer på våra ben förvandlas Eriks pojkar till maskiner (Inget vi har behövt jobba på). Dagen har spenderats med laget på relaxen i simhallen. Vi fick svar på hur många rugbyspelare det får plats i en bubbelpool och finns det hjärterum så finns det stjärterum. 20 glada spelare pressade vi ner och det stod där med klart vilka dagens "hissa och dissa" skulle gå till. Grattis Emma till den magnifika behåringen och ett STORT dissa till Elin som har rakat benen med ursäkten " jag har kille". Inte godkänt!

Annons

Vi vill hälsa till våra kära vänner Kaggnisterna att det var intressant att höra er säga "Som enskild spelare är vi kanske inte mycket för världen, men tillsammans slår vi allt!". Vi på Stagg/Jenny tycker självklart att laganda är viktigt och ja, det är en fördel att vara fem spelare på planen istället för en. Trots våra "vanskapta ansikten" så har alla av våra spelare något extra och kan utan problem handskas med en-mot-ensituationer. Synd att ni inte kan säga detsamma. Fick härom dagen en förfrågan om att konvertera till den diesel-snusitaket-salamiluktandekorridor-sidan (Kagg). Tycker att det är charmigt att ni visar er desperation så öppet men jag måste tacka nej av kärlek till mitt lag. När vi ändå är inne på ämnet laganda (för att fylla ut Filippas inlägg), vi jobbar som ett lag, spelare som tränare, killar som tjejer. Vi vill därmed även blogga tillsammans. Hittar ni inget annat att klaga på än särskolan på Jenny, vilket var osmakligt, så kan vi förstå att ni i er deperation klämmer in en sådan sak.

Skönt att det är helg så ni slipper få snus i huvudet och bli höga av salamilukten. Vi vill ha er hela till matchen så vi kan spöa salamin ur er.

Håriga nakendansande hälsningar från Mira och Hanna, Staggs gasmasker i salamidoften.

Stagg/Jennys Rugbyblogg Stagg/Jennys Rugbyblogg
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons