Annons

Rapparen Cleo får eget radioprogram

Nöje • Publicerad 7 juni 2019
Rapparen Cleo får sitt eget radioprogram på P3 i sommar. Arkivbild.
Rapparen Cleo får sitt eget radioprogram på P3 i sommar. Arkivbild.Foto: Jessica Gow/TT

Rapparen och sångerskan Nathalie ”Cleo” Missaoui flyttar hem till Umeå i sommar för att sända sitt eget radioprogram i P3.

Programmet, som får titeln "Cleo i P3", ska sändas på vardagar klockan 13–16 den 15 juli till 16 augusti. Aktualiteter, populärkultur, musik och dialog med lyssnarna utlovas. Cleo får sällskap av Marc Strömberg och flera gäster med förankring i Jämtland, Västernorrland, Västerbotten och Norrbotten.

Annons

"Egentligen är jag mitt i en bebisbubbla ute på en ö utanför Stockholm. Men eftersom jag längtat hem till UÅ sedan fem år tillbaka så var det ju noll tvekan om att jag ville göra det här programmet, och få bo i min stad igen", säger Cleo i ett pressmeddelande.

Även artisten Oscar Zia får ett eget program i P3 i sommar. Det sänds vardagar klockan 13–16 med start den 10 juni och fram tills Cleo tar över i etern.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons