Annons

Pojke misstänkt för drograttfylleri

Brott • Publicerad 9 juni 2019
En pojke i 15-årsåldern misstänks för drograttfylleri och flera andra trafikbrott. Arkivbild.
En pojke i 15-årsåldern misstänks för drograttfylleri och flera andra trafikbrott. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Två misstänkt påverkade pojkar i 15-årsåldern ska ha kört omkring med en personbil i ett parkeringshus i Lund natten till söndag, enligt polisen. Polis larmades till platsen och ska ha försökt stoppa bilen för kontroll.

– Bilen försöker då köra från platsen, men misslyckas och kolliderar med ett elskåp, säger Calle Persson, presstalesperson vid polisregion Syd.

Annons

Pojkarna har förts till sjukhus för kontroll, men har troligtvis inga skador enligt polisen, då det inte ska ha handlat om någon hög hastighet.

Den ena pojken, som misstänks ha kört bilen, misstänks nu för drograttfylleri och för flera andra trafikbrott, däribland olovlig körning och vårdslöshet i trafik.

– Eftersom han misstänks ha varit påverkad av narkotika så misstänks han för ringa narkotikabrott för eget bruk också, säger Calle Persson.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons