Annons

Piispanen: ”Det var energilöst, ingen glädje"

Tappad ledning i slutsekunderna och ett spel som inte stämde alls.
– Jag hoppas vi drar lärdom av detta, säger Arsi Piispanen.
Norrköping (Sportens utsände) • Publicerad 13 februari 2019 • Uppdaterad 14 februari 2019
Arsi Piispanen svarade för ett bottennapp på onsdagskvällen och tappade segern sent.
Arsi Piispanen svarade för ett bottennapp på onsdagskvällen och tappade segern sent.Foto: Johnny Larsson

Arsi Piispanen, som gjorde ett av IKO-målen, hade lätt att hålla sig för skratt efter slutsignalen och två tappade poäng i jakten på serieledande AIK och även den hockeyallsvenska finalen.

– Det är nog den tuffaste förlusten den här säsongen. Det var energilöst, vi hittar ingen glädje och det var tungt från början.

Annons

Trots ledning tre gånger om så lyckades de aldrig knyta till säcken.

– Vi gör inte grejerna vi ska, spelar inte vårt grundspel. Vi möter ett lag som är ganska passiva och låter oss spela, men vi borde spela ännu snabbare med puck och köra sönder dem, det gjorde vi inte och då slutade det så här. Vi borde verkligen ha hittat vägar att vinna den här matchen.

Kan det här vara en läropeng inför fortsättningen?

– Jag hoppas vi drar lärdom av detta. Det är inte roligt att förlora på det här sättet. Spelar vi inte vårt spel blir det inte roligt för oss heller, säger Arsi som vill se till att Västervik får sota för det här på lördag.

– Ja, nu ska vi ladda för det i två dagar. Det blir kul med mycket folk och en rolig happening. Då måste vi vara där på plats till 100 procent.

Johnny LarssonSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons