Annons

Petter släpper nytt album

Musik • Publicerad 7 februari 2020
Rapparen Petter släpper ett nytt album. Arkivbild.
Rapparen Petter släpper ett nytt album. Arkivbild.Foto: Anders Wiklund/TT

2018 släppte Petter tre album inom loppet av ett år. Nu är han på gång med nytt material. Det kommande albumet har spelats in i Göteborg tillsammans med producenten Mattias Glavå, som tidigare jobbat med artister som Hästpojken och Håkan Hellström.

Albumet kommer att heta "Varholmsgatan", efter gatan där inspelningsstudion ligger i Göteborg.

Annons

"Jag började nog den här skivan ganska vilsen men under resans gång har allt gått från klarhet till klarhet. Det här är enligt mitt eget tycke en stark skiva men den är såklart annorlunda. Kanske därför jag är så stolt. Att det är en annorlunda skiva är mitt sätt att gräva där jag står, att växa, åldras och mogna med musiken", säger artisten själv i ett pressmeddelande.

Första singeln "Astronaut" släpps den 7 februari, veckan därpå är det premiär på hans turné "En kväll med Petter", där han delar med sig av sitt liv och sin musik tillsammans med en stråkorkester.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons