GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Passagerarplan började brinna på Kastrup

Danmark • Publicerad 6 juli 2022
Terminal 3 på Kastrups flygplats. Arkivbild.
Terminal 3 på Kastrups flygplats. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Ett passagerarplan har evakuerats på Kastrups flygplats utanför Köpenhamn sedan en av motorerna börjat brinna, skriver den danska polisen på Twitter enligt AP.

Alla lämnade planet på ett säkert sätt och ingen kom enligt polisen till skada. Det är oklart om händelsen inträffade vid start eller landning.

"En brand bröt ut i en motor på ett jetplan i passagerartrafik som stoppades vid gaten. Branden är släckt. Passagerarna evakuerade. Ingen skadad", skriver polisen.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.