GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Pakistan stänger ner populär tv-kanal

Pakistan • Publicerad 9 augusti 2022
En regeringskritisk tv-kanal i Pakistan har stängts ner i stora delar av landet. Arkivbild.
En regeringskritisk tv-kanal i Pakistan har stängts ner i stora delar av landet. Arkivbild.Foto: Fareed Khan/AP/TT

Den regeringskritiska tv-stationen ARY News i Pakistan har stängts ner i stora delar av landet. Enligt myndigheten Pakistan Electronic Media Regulatory Authority (PEMRA) har kanalen stängts ner på grund av "hatiskt" och "uppviglande" innehåll.

ARY News är en av landets största, privata tv-kanaler. ARY stöttar den avsatte förre premiärministern Imran Khan. Han tvingades lämna posten som premiärminister efter att ha förlorat en misstroendeomröstning i april, efter drygt tre år vid makten.

Tv-kanalens vd Ammad Yousaf kallar nedstängningen "olaglig" och "löjlig". PEMRA har svarat med att kalla honom till ett samtal på onsdag.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.