Annons

Oroligt i Landskrona efter olycka

Brott • Publicerad 12 maj 2021
En person blev påkörd av ett polisfordon i Landskrona under tisdagen, polisen tror nu att det kan ha lett till oroligheter under kvällen. Arkivbild.
En person blev påkörd av ett polisfordon i Landskrona under tisdagen, polisen tror nu att det kan ha lett till oroligheter under kvällen. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Det har varit oroligt i Landskrona sent på tisdagskvällen då polisen fått bistå räddningstjänsten vid flertalet mindre bränder, bland annat i en bil och i ett par sopkärl.

Enligt polisen kan oroligheterna eventuellt kopplas till en incident som hände tidigare under dagen då en person på cykel blev påkörd av ett polisfordon i samband med ett ingripande.

Annons

– Det kanske kan vara en orsak till en social oro nu – att man visar sitt missnöje, säger Jerker Olsson vakthavande befäl vid Skånepolisen,

Skadeläget på cyklisten är okänt men enligt Jerker Olsson var han vaken och talbar när han fördes med ambulans till sjukhus.

Vid ettiden hade läget lugnat sig men polisen var kvar i området.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons