Annons

Olivia Colman hedrad av drottningen

Nöje • Publicerad 8 juni 2019
Olivia Colman. Arkivbild.
Olivia Colman. Arkivbild.Foto: Kirsty Wigglesworth/AP/TT

Den brittiska skådespelaren Olivia Colman dyker snart upp som drottning Elizabeth II i tv-serien "The crown". Nu har hon blivit hedrad av den riktiga drottningen.

Den 45-åriga skådisen kan numera titulera sig "Commander of the Order of the British Empire". Hon är en av de britter som belönats i medaljregnet i samband med drottningens 93-årsdag.

Annons

– Jag är överlycklig, förtjust och ödmjuk inför att vara i samma sällskap som alla de här otroliga människorna, varav de flesta inte har varit i närheten av att vara lika synliga som jag, men de borde vara det och blir det förhoppningsvis nu, sade Coleman vid utdelningen.

Bland övriga dekorerade kändisar finns tv-äventyraren Bear Grylls, författarna Lee Child och Sarah Waters samt artisterna Elvis Costello och Feargal Sharkey.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons