Annons

Nour El Refai är gravid

Nöje • Publicerad 2 juni 2019
Nour El Refai väntar barn och lider av allvarligt gravidillamående. Nyligen kom beskedet att hon ställer in sin medverkan i pjäsen "Kung Lear". Arkivbild.
Nour El Refai väntar barn och lider av allvarligt gravidillamående. Nyligen kom beskedet att hon ställer in sin medverkan i pjäsen "Kung Lear". Arkivbild.Foto: Lars Pehrson/SvD/TT

Komikern och skådespelaren Nour El Refai väntar barn med pojkvännen Henrik Schyffert. Det avslöjar hon i ett inlägg på Instagram och förklarar samtidigt att hon lider av allvarligt gravidillamående, så kallat hyperemesis, och att hon därför blivit både uttorkad och undernärd och behövt söka akutvård.

"Hyperemesis är ett fruktansvärt sjukdomstillstånd, men sedan första ultraljudet och den svartvita bilden är jag vansinnigt förälskad i min bebis och det hjälper mig att orka även om jag kommer behöva vara sjuk fram till förlossning", skriver hon.

För lite mer än en vecka sedan meddelade Romateatern på Gotland att Nour El Refai blivit sjukskriven och ställt in sin medverkan i uppsättningen av Shakespearedramat "Kung Lear". Enligt El Refai själv är hon gravid i femte månaden.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons