Annons

Misstänkt mord utanför vandrarhem

Brott • Publicerad 14 juli 2021
En man har hittats död på en parkering utanför ett vandrarhem i södra Stockholm – polisen utreder ärendet som misstänkt mord. Arkivbild.
En man har hittats död på en parkering utanför ett vandrarhem i södra Stockholm – polisen utreder ärendet som misstänkt mord. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En man har hittats död på en parkering utanför ett vandrarhem i södra Stockholm.

Polisen larmades strax efter klockan 15.30 av personal på vandrarhemmet.

Annons

"Skador samt omständigheter i övrigt tyder på att brott har begåtts i samband med dödsfallet", skriver polisen på sin sajt.

– Vi har en hel del information som vi har samlat in om händelsen som jag inte kan berätta om, säger presstalespersonen Anna Westberg till TT.

Redan under natten åkte polisen till den misstänkta brottsplatsen efter ett samtal om bråk. Då hittades varken någon skadad person eller någon annan som kunde ge mer information.

En förundersökning om misstänkt mord har inletts. Platsen är avspärrad och en teknisk undersökning kommer att genomföras.

Ingen person har gripits.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons