Annons

Misstänkt mord- eller dråpförsök i Kristianstad

Brott • Publicerad 8 april 2022
Polisen misstänker att en man i Kristianstad utsatts för mord- eller dråpförsök. Mannen tog sig till akutmottagningen med en privat bil. Arkivbild.
Polisen misstänker att en man i Kristianstad utsatts för mord- eller dråpförsök. Mannen tog sig till akutmottagningen med en privat bil. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En man i 20-årsåldern kom in till akutmottagningen på sjukhuset i Kristianstad med stick- eller skärskador på fredagskvällen. Enligt polisen handlar det om misstänkt mord- eller dråpförsök.

Mannen blev skjutsad till sjukhuset med en privat bil. Polisen har ingen information om hur allvarliga mannens skador är.

Annons

– Vi vet inte den exakta tidpunkten för det misstänkta brottet eftersom vi har fått reda på brottsplatsen i efterhand, säger Rickard Lundqvist, presstalesperson.

Ingen har ännu gripits. Lundqvist kan inte heller säga om det finns någon misstänkt.

Brottsplatsen är lokaliserad till en affärslokal på Västra Storgatan och platsen är avspärrad.

– Just nu vet vi inte vad lokalen har för koppling till det skedda. Det kan vara en tillfällighet att det har skett just där.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons