Annons

Misstänkt föremål i Axvall var inte farligt

Polis • Publicerad 13 augusti 2021
Polisens nationella bombskydd undersökte ett misstänkt föremål intill en skola Axvall i Västra Götaland. Arkivbild
Polisens nationella bombskydd undersökte ett misstänkt föremål intill en skola Axvall i Västra Götaland. ArkivbildFoto: Carl-Olof Zimmerman/TT

Polisen fick vid 9-tiden på fredagen ett larm från en person som hittat ett okänt föremål i närheten av en skola i Axvall i Skara kommun i Västra Götaland, skriver polisen på sin hemsida.

En patrull begav sig till platsen, men kunde inte avgöra om föremålet var farligt eller ej. Polisen tog det säkra för det osäkra och spärrade av platsen i avvaktan på nationella bombskyddet.

Annons

Vid klockan 13.40 meddelade polisen att avspärrningarna var hävda och att trafiken på Skaravägen har släppts på igen. Nationella bomskyddet har lämnat platsen och meddelar att det inte var något farligt föremål.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons