Annons

Misstänkt för mord släppt fri

Brott • Publicerad 9 februari 2022
En man som suttit anhållen misstänkt för mord i Borås har släppts fri. Arkivbild.
En man som suttit anhållen misstänkt för mord i Borås har släppts fri. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En man i 55-årsåldern som suttit anhållen misstänkt för mord på en kvinna i samma ålder i Borås har släppts på fri fot, rapporterar flera lokala medier.

Det var i måndags som kvinnan hittades död i en lägenhet av en anhörig. Mannen hämtades strax efteråt in till förhör och anhölls senare samma dag.

Annons

Enligt kammaråklagare Martin Svensson finns det inte tillräckligt med bevis som tyder på att hon blivit mördad, uppger P4 Sjuhärad. Mannen är dock fortfarande skäligen misstänkt för brott och förundersökningen är ännu inte nedlagd. Man inväntar också svar från Rättsmedicinalverket.

– Men så länge det inte kommer fram något riktigt oväntat tror jag förundersökningen kommer att läggas ned och därefter tror jag han kommer att avskrivas, säger Martin Svensson till Borås Tidning.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons